Verfijn je keuze

Vlaaien bestellen

Wil je typisch Limburgse vlaaien bestellen in Amersfoort, dan moet je bij Patisserie van Gent zijn! Onze familie deelt 83 jaar ervaring in het bakkersvak en weet daarom als geen ander hoe een echte vlaai gemaakt wordt. Lees verder om meer over onze smakelijke vlaaien te ontdekken en ze te bestellen.

Bekijk onze vlaaien

Ambachtelijke vlaaien bestellen in Amersfoort

Loopt het water je al in de mond bij de gedachte aan die heerlijke vlaaien uit Limburg? Dan heb je geluk als je in de omgeving van Amersfoort woonachtig bent. Bij Patisserie van Gent in Amersfoort kun je namelijk heerlijke vlaaien bestellen die vers door onze ervaren bakkers worden bereid. Stuk voor stuk zijn ze rijkelijk afgewerkt in onze bakkerij met vers fruit, zoals kersen en aardbeien.

Bestel direct vlaaien en ander lekkers bij jouw bakker in Amersfoort

Via onze website kun je direct vlaaien naar keuze bestellen, maar ontdek voordat je dat doet ook eens de rest van ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld ook heerlijke slagroomtaarten! Als je een keuze hebt gemaakt, plaats je eenvoudig een bestelling via onze webshop. Bij online bestellingen vóór 22.00 uur profiteer je van snelle levering op de volgende dag, maar natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel om je te vergapen aan onze producten.