Verjaardagstaart Amersfoort

Een verjaardag zonder verjaardagstaart is niet compleet als je het vraagt aan de bakkers van Patisserie van Gent in Amersfoort. Om die reden maken wij dan ook al 83 jaar met alle plezier heerlijke taarten voor de verjaardagen van onze klanten. Ontdek meer over onze verjaardagstaarten die jouw verjaardag tot een waar feest maken!

Direct een verjaardagstaart bestellen?

Neem nu contact op

Het is mogelijk om jouw verjaardagstaart te laten bezorgen in Amersfoort

Door onze decennialange ervaring in het bakkersvak kun je het maken van een verjaardagstaart gerust aan ons over laten. Het enige wat jij hoeft te doen is een taart naar wens uit te kiezen en wij zorgen ervoor dat hij net zo lekker smaakt als hij eruit komt te zien! We kunnen de taart zelfs op je verjaardag bij je thuisbezorgen in regio Amersfoort.

Bestel direct je taart online of bezoek onze winkel in Amersfoort

Wil jij het maken van jouw verjaardagstaart wel aan ons overlaten? Plaats dan direct je bestelling online. Bij ons profiteer je van een snelle levering in Amersfoort, dit is zelfs de volgende dag al mogelijk! Zo hebben ook last-minute beslissers nog een smakelijke taart op hun verjaardag. Neem voor speciale wensen contact met ons op. Als je liever eerst een impressie wilt zien van ons werk, nodigen we je van harte uit in onze winkel, waar wij bovendien ook heerlijke vlaaien verkopen.